• LET OP: wegens vakantie wordt uw bestelling vanaf 24 oktober verzonden!
  • Voor vragen: info@allesvooreenkinderfeestje.nl

Over ons

Allesvooreenkinderfeestje.nl

Onze naam zegt eigenlijk alles. Feestartikelen voor kinderfeestjes van A (Ach, wat een gedoe) tot Z (Zo, fluitje van een cent). Vanaf de uitnodigingen en de taartkaarsjes tot deurposter en uitdeelcadeautjes. Wij hebben alle kinderfeestartikelen die je nodig hebt om je kind heel blij te maken. En wie wil dat niet? Wat een gemak voor jou als drukke mama of papa, lekker thuis met een paar muisklikken het hele kinderfeest in orde maken. Kijk lekker rond in de shop en laat je inspireren voor de leukste ideëen voor een superkinderfeestje bij jou thuis.

Themafeestjes met bekende karakters

Alle feestartikelen die wij verkopen zijn van goede kwaliteit, vrolijk en kleurig. Veel kleine kinderen zijn dol op de karakters die ze zien op televisie of kennen van het voorleesboekje. Van de meeste populaire thema's hebben wij de feestartikelen in de shop. Hang het hele huis vol met Bumba slingers, Mickey of Minnie Mouse ballonnen of dek de tafel met het leuke Nijntje tafelkleed. Of is je kleine schat helemaal gek van voetbal of Spiderman of Toy Story? Wij hebben de feestartikelen. Ook voor allerlei kleurig tafelgerei kun je bij ons terecht. Combineer er vrolijk op los en kijk gelijk bij de ballonnen, slingers en crèpepapier want daarmee worden de mogelijkheden eindeloos.

Kleine cadeautjes mogen niet ontbreken bij een kinderfeestje

Voor kinderfeestjes heb je meer nodig dan alleen versiering. Wat te denken van kleine speeltjes, uitdeelcadeautjes en traktatiezakjes waarin naast snoepjes een klein speelgoedje niet mag ontbreken. Ook kleine, originele en voordelige cadeautjes kun je bij ons in de shop terecht. Kleine kadootjes waar kinderen superblij van kunnen worden, stuiterballen, springtouwen, puzzeltjes, badeendjes, te veel om op te noemen. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden en vul de feestzakjes van de kleine gasten na het gezellige kinderfeestje.

Knutselen met kleine kinderen op een kinderfeestje

En wil je graag iets leuks doen met de kleintjes op het feest? Ga knutselen. Shop voor een keur aan knutselmaterialen, kindvriendelijke schaartjes en lijm, crèpepapier, vouwblaadjes en vouwstroken.

Babyshowers en andere geboortefeesten

Tegenwoordig worden van alle gelegenheden rondom de geboorte van een kleintje kleine en grote feestjes gemaakt. Het begint met de zogenaamde 'gender reveal'. Familie en vrienden zijn aanwezig om de bekendmaking van 'het is een jongen of meisje' bij te wonen. En daarna is het nog grotere feest te vieren: de babyshower. Zussen en vriendinnen gaan helemaal los om de zwangere een geweldige babyshower te bezorgen. Alle versieringen in roze of blauw worden uit de kast getrokken om dit evenement onvergetelijk te maken. Maar zonder dat het geslacht van de baby bekend is zijn er tal van mogelijkheden en kleuren versiering verkrijgbaar om de babyshower vorm te geven.

Makkelijk kiezen, snel in huis

Voor allerlei originele, creatieve en inspirerende ideeën bent u welkom in onze webshop. Een breed en overzichtelijk assortiment. Makkelijk kiezen en bestellen. Snel in huis. En natuurlijk heel betaalbaar. Zo wordt een kinderfeestje organiseren al een feest!