•  
  • Levering binnen 2 à 3 werkdagen (anders in overleg).
  • Gratis verzending bij besteding vanaf  €50
  • Klantenservice 06-25168978 - info@allesvooreenkinderfeestje.nl

Over ons

Allesvooreenkinderfeestje.nl

Onze naam zegt eigenlijk alles. Feestartikelen voor een kinderfeestje van A (Ach, wat een gedoe) tot Z (Zo, fluitje van een cent). Vanaf de uitnodigingen en de taartkaarsjes tot deurposter en uitdeelkadootjes. Wij hebben alle kinderfeestartikelen die je nodig hebt om je kind heel blij te maken. En wie wil dat niet? Wat een gemak voor jou als drukke mama of papa, lekker thuis met een paar muisklikken het hele kinderfeest in orde maken. Kijk lekker rond in de shop en laat je inspireren voor de leukste ideëen voor een superkinderfeestje bij jou thuis.

Themafeestjes

Alle kinderfeestartikelen die wij verkopen zijn van goede kwaliteit, vrolijk en kleurig. Veel kleine kinderen zijn dol op de karakters die ze zien op televisie of kennen van het voorleesboekje. Van de meeste populaire thema's hebben wij de feestartikelen in de shop. Hang het hele huis vol met Bumba slingers, Mickey of Minnie Mouse ballonnen of dek de tafel met het leuke Nijntje tafelkleed. Of is je kleine schat helemaal gek van voetbal of Spiderman of Toy Story? Wij hebben de feestartikelen. Ook voor allerlei kleurig tafelgerei kun je bij ons terecht. Combineer er vrolijk op los en kijk gelijk bij de ballonnen, slingers en crèpepapier want daarmee worden de mogelijkheden eindeloos.

Kleine cadeautjes voor een kinderfeestje

Maar voor kinderfeestjes heb je meer nodig dan alleen versiering. Ook voor vele kleine, originele en voordelige cadeautjes kun bij ons in de shop terecht. Kleine kadootjes waar kinderen blij van worden, stuiterballen, springtouwen, puzzeltjes, badeendjes, te veel om op te noemen. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden en vul de feestzakjes van de kleine gasten na het gezellige kinderfeestje.

Knutsel met kleine kinderen op een kinderfeestje

En wil je graag iets leuks doen met de kleintjes op het feest? Ga knutselen. Shop voor een keur aan knutselmaterialen, kindvriendelijke schaartjes en lijm, crèpepapier, vouwblaadjes en vouwstroken.

 

Makkelijk kiezen, snel in huis

Voor allerlei originele, creatieve en inspirerende ideeën bent u welkom in onze webshop. Een breed en overzichtelijk assortiment. Makkelijk kiezen en bestellen. Snel in huis. En natuurlijk heel betaalbaar. Zo wordt een kinderfeestje organiseren al een feest!